Tennisturneringen!

Vi hadde Tennisturnering. Vi spillte på lørdag hele formiddagen, og på søndag ville vi også spille hele dagen, men klokka 11 begynte det å regne. Det var veldig morstomt, og det var 12 stk som spilte, og de var delt opp i 4 grupper. Jeg tror at I finalen vinner enten Hans som er broren min, eller Magne Smørdal. 
                               
Bak tennisbanen er bambusskogen, og hvis en ball kommer inn dit må Augustin, som er ballgutten gå inn I bambusskogen, og hente ballen, det er veldig tungt. 

På tilskuerplassen sitter: Evy, som er mor til Kathrine, mammaen min, søstera min, og to gassiske gutter som er vennene våre.  De ser på tennis.
 

På tilskuerplassen er det også en SLENGDISSE. Det er veldig morsomt å disse på slengdisse!!!
Slengdissen henget på det ene store treet! Ellen Marie klatret opp og festet snoren som slengdissen er festet på!! Der er det også en steinn som vi hopper på slengdissen med!!  

I finale spillte Kathrine mot Audun. Kathrine VANTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

 

   

 

 

       

 

 

 

 

 

 

 

 

       

 

 


English homework

My teacher gave me homework. It was to write five sentences in english on my blog.

- It is raining and thundering in Antsirabe.
- it is very funny at the school.
- We are watching childrens TV every evening.
- On saturday we made things for christmas.
- I am looking forword to christmas eve.

...your teacher says you are a good student, Alma!  E.S.

Snøpo dør:(

Snøpo dør:(
Det hele begynte med at Mikki og Moramora fikk 6 barn. De het Snøpot, Mainti, Balder, Blacky, Bamse og Loppa. Noen døde og noen ble gitt bort til noen men en ble her og det var Snøpot! Snøpot fikk også barn man det var 7 stykk. Tanjaka, Buster, Felix, Nemo, Sawyer, Mira og Fara. Ingen er død men 5 ble gitt bort. Det var veldig trist det! Sawyer og Nemo er her på tunet! Da de 7 barna ble født så ble Snøpot helt rar. Hun knurret til alle og jagde hushjelpene derfor måtte hun døL Den dagen da hun døde var det veldig tungt å gå på skolen. Dette er helt sant og veldig tristL Jeg så på da de drepte henne det var veldig ekkelt. Stakkars Snøpot. Men nå har hun de bra i himmelenJ