MM 2007!

Nå er det MM!  Det hele begynte på lørdag og slutter på neste søndag. På lørdag var det åpning med lek og mat!  På søndag gikk alle misjonærene på gudstjeneste som en prest som heter Arild oversatte til norsk. Etter det var det grilling i Tombontsoa. Det var ikke så gøi fordi jeg var litt dårlig i magen! Men det gikk bra!  På mandag begynte barneprogrammet. Det var så gøy. Barna solgte bi boder, og de voksene kjøpte. Det var sååååå masse program både formiddag og ettermiddag! I mellom det var det felles middag! J J Middagen var Henaritra og ris! På tirsdag var det barneprogram og felles middag som vanlig! (I mens vi barna hadde barneprogram hadde de voksne møte hele tiden.) L L L Middagen var pommes frites og kylling! På onsdag og torsdag var alt som vanlig! Middagen var fiskekaker og kjøttkaker i brunsaus! Begge deler var med potet!  PÅ fredag var alt programmet helt vanlig, men til slutt var det avsluttningskaffe! Maten var kinesisk gryte! Hele lørdag formiddag var det forberedelser til NORMANDSFORBUNDSFESTEN som skulle være den kvelden! Jeg var der og hjalp litt med forberedelser! Men NORMANDSFORBUNDSFESTEN er bare for folk som er over 12 år. L Jeg fikk ikke lov til å være med. L Jeg var hjemme med Mparany! Vi spiste pizza og norsk godteri i mens vi så en film som heter DEN LILLE HAVFRUEN!   På søndag var det bare spleise middag, rydding og utstedelsesgudtstjeneste på norsk. Jeg og noen ungdommer leste noen bønner, og helt til slutt sang og spillte jeg og ungdommene sang!!  Pannakakaa og Høne Pøne!
På Nordmannsforbundsfesten spilte ungdommene et skuespill som heter pannekaka. På dette bildet ser vi pannekaka som snakker med Høne Pøne!
Vi plq
Her planter vi eple og pæretrær!
Mparany snakker i telefin i mens han spiser!
Vi grilla og det var deilig. Mparany snakker i telefonen mens han spiser.
Sophie og Hans spiller en sang pü basarkvelden!
Hans og Sophie spiller en sang på basar-kvelden!

Kommentarer:
Postet av: Ingeborg trur jeg...

Heei, utrolig fiin blogg du har ;) Jeg er imponert... Du er flinkere enn meg å skrive på bloggen... Fortsett med det, hehe hvis ikke kommer jeg til å klare å skrive mere enn deg på bloggen min!!!!!! hahahahahaha!

02.03.2007 @ 16:40
URL: http://ingeborg.abcblogg.no
Postet av: Alma!

Takk for at du liker bloggen min men husk på det: du har 15 bilder men jeg har30 bilder. Jeghar dobbelt så mye som du. hehehehe blæ blæ

29.03.2007 @ 11:08

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/4451931