Sangen vår!

Nå var det lærerstudenter hei igjen. Denne gangen var det 3 unge damer. De het: Anna-Elisabeth, Kristin og Ann- Karin. Men nå tuller  jeg meg helt bort, jeg skulle jo skrive og ELEVKVELDEN!!!! Altså som vanlig var det leker, konkuranser og denne gangen var det ikke at hvær tok med maten sin men ungdomsskolen hadde laget restaurant. Jeg var ikke på restauranten men var hjemme og passet på pappa som nettop var kommet fra Ihosy. Han var ganske syk.

Sangen vår!
Dette er den sangen som vi hadde diktet tekst til selv!
Opp and Done Opp and done DONE OPP!
Her synger di store en sang på engelsk!!!!!!
Jeg ble med
på en konkuranse!
Dette er den ene konkuransen. der var det 3 folk på hvert lag.
Reimar og jeg skulle først spise en kjeks og så skulle vi
plystre sangen: Jeg gikk  en tur på stien!!!


Kommentarer:
Postet av:

Hei Alma!Så gøy det ser ut på elevkveld! Jeg savner det masse.Det er så bra at du trives på Madagaskar. Du er kjempeheldig som fortsatt er der!Hils masse til Sophie, Hans, Kathrine og Ingeborg fra meg, da.Stor klem fra Martha

15.02.2007 @ 17:25
Postet av: Mama

Ich finde es ganz toll, dass du so fleißig auf deinem "blogg" schreibst und dir, in Ermangelung eines Fotoapperates, Bilder von den anderen leihst.Mach weiter so,Deine Mama

15.02.2007 @ 19:45
Postet av: Ingo

Ja, så kult at du bor på Madagaskar da =PHehehehe, men j e g -b o r -o g s å -d e e r =DNå er det M.M og jeg synes det er g ø ø y =D =)=)

17.02.2007 @ 09:48
Postet av: Alma!!

Til Martha!Jeg skal hilse sååååå masse. tall for veldig fin komentar!!!Hilsen Alma!Til mamma!Tusen tusen takk mamma for fin komentar!!!:) Jeg gleder meg alltid så veldig på fin komentar! Fint at du synes at bloggen min er fin!!!!!Hilsen Alma!Til Ingeborg!JEG GLEDER MEG OGSÅ VELDIG, VELDIG, VELDIG TIL MM OG NÅ HAR DEN BESYNNNNNNTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hilsen Alma!

17.02.2007 @ 17:14
URL: http://alma.abcblogg.no
Postet av: Inge Aukan

Hei! Du kjenner helt sikkert ikke meg, men jeg fant en hilsen fra deg inne på bloggen til Audun, og da ble jeg litt nysgjerrig... Jeg gikk på skole sammen med Audun i Molde, i tre år. Nå skal jeg og kona mi reise som misjonærer, men vi skal til Mali. Nesten så jeg får lyst til å dra til Madagaskar i stedet, når jeg ser de fine bildene du har lagt ut på bloggen din!HilsenIngePS: Du må gjerne hilse til Audun, om du ser han, fra meg!

27.02.2007 @ 20:56
URL: http://www.aukan.net/inge/blog

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/4190353